Verkoopmakelaar Amsterdam 2017-07-06T09:57:28+00:00

Vestiging Regio Amsterdam

Waarom je huis verkopen via Makelaarswinkel?

Kennis van de regionale Amsterdamse huizenmarkt: Wij onderscheiden ons door onze lokale marktkennis, dit in tegenstelling tot internetmakelaars. Wij zijn alleen actief in de regio’s waar wij ook de marktkennis bezitten, zoals Amsterdam en omgeving. Bekijk ons regionale woningaanbod in Amsterdam

Goede referenties: bekijk  onze Amsterdamse tevreden referenties

Communicatie: Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, ook in de avond. Tijdens de verkoop van je woning schieten je constant vragen te binnen, schroom niet om deze ook meteen te stellen. Bij ons sta jij als klant écht centraal.

Besparen op makelaarskosten: Makelaarswinkel biedt verkopers een vast bedrag voor haar diensten, ongeacht de verkoopwaarde van het huis. Wij vinden dat er geen verschil in courtage moet zijn, terwijl de werkzaamheden hetzelfde blijven. Dat tikt extra aan in dure regio’s als Amsterdam. Bereken hieronder hoeveel kosten je bij ons kunt besparen.

Geschatte verkoopwaarde woning €

Makelaarswinkel rekent voor haar Full-service dienstverlening € 2.495 (incl. BTW en opstartkosten). Een geschatte verkoopwaarde van betekent gemiddeld gezien aan courtagekosten (excl. opstartkosten) bij een traditionele makelaar. Bij ons bespaar je dan aan makelaarskosten.

Hoe werkt het? In 4 stappen je woning verkopen

Als je interesse hebt om je woning te verkopen komen wij graag eerst vrijblijvend bij je langs om een waardebepaling te doen. Aan de hand van onze expertise, de huidige conditie van jouw woning en recente vergelijkbare transacties geven wij een advies betreffende de (strategische) vraagprijs en geven we een opbrengstprognose.

Vraag gratis waardebepaling aan

Als je ervoor kiest om via ons je woning te verkopen, bepalen we samen aan de hand van jouw wensen welk verkooppakket het best aansluit op jouw wensen.

Vergelijk onze pakketten

Jouw woning wordt met foto’s, plattegronden en promotietekst prominent gepresenteerd op Funda en onze website. De woning wordt verder onder de aandacht gebracht door het plaatsen van een ‘’Te-Koop’’ bord, plaatsing op sociale media en doorgestuurd naar ons zoekersbestand.

Neem contact op

Zodra jouw woning in markt staat komen bezichtigingsaanvragen bij ons binnen. Aan de hand van het aantal aanvragen bepalen wij een strategie. Bij een bod gaan wij aan de slag met de onderhandelingen en gaan we voor het beste verkoopresultaat.

Meer weten? Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug!

Naam

E-mail

Telefoon