Verhuur en Beheer 2017-08-04T17:48:21+00:00

Hoe werkt het?

Voor de verhuur van je woning of pand bieden wij 2 verschillende verhuurpakketten, met een aantal aanvullende modules als optie. Beide pakketten hebben een andere verhouding tussen wat jijzelf doet als verhuurder en wat wij voor jou doen als makelaar.

Daarnaast kun je optioneel kiezen voor het inzetten van aanvullende modules. Buiten de vermelding op Funda is het dan bijvoorbeeld mogelijk om ook op een aantal andere succesvolle  verhuurplatforms te worden vermeld.

Uiteraard staan wij je graag persoonlijk te woord om je te helpen met het maken van de juiste keuze.

Onze Pakketten

Met het Basis Verhuurpakket is er een verdeling gemaakt over wat jij als verhuurder doet en wat wij als makelaar doen. Voordat de woning op Funda en andere media kan worden aangemeld is er een prijsbepaling nodig, foto’s, plattegronden en een verhuurtekst. Als eerste stellen wij in overleg met jou de beoogde huurprijs vast. Vervolgens zorgen wij voor professionele foto’s en een plattegrond. Jij als verhuurder schrijft een wervende verhuurtekst en levert deze bij ons aan voor aanmelding.

Vervolgens kunnen de bezichtigingen gaan beginnen! Jij hebt ons al geïnformeerd over wanneer jij de bezichtigen kunt rondleiden, zodat wij ze bij je kunnen inplannen. Indien jij een geschikte kandidaat hebt gevonden gaan wij een huurovereenkomst voor je opstellen, maar voordat wij dat doen gaan we de kandidaat eerst screenen d.m.v. een huurderscheck. Zo kunnen wij voor je beoordelen of de kandidaat geen BKR registratie heeft en dus kredietwaardig is.

Voordat de woning wordt opgeleverd is het belangrijk om samen met huurder de woning te inspecteren om de staat van de woning op te nemen. Na beëindiging van de huurovereenkomst kan dit inspectierapport worden gebruikt om te toetsen of huurder de woning oplevert volgens afspraak.

Met het Fullservice Pakket begeleiden wij het verhuurproces van A t/m Z. In overleg met jou starten we met het bepalen van de beoogde huurprijs. Vervolgens zorgen wij dat foto’s, plattegronden en een wervende verhuurtekst worden gemaakt. Nu kunnen we de woning gaan aanmelden op Funda en andere media zodat het aanbod getoond wordt aan potentiele huurders.

Vanaf nu gaan wij de bezichtigingen voor je rondleiden en zullen zich huurkandidaten gaan melden. Op basis van de huurderscheck kunnen wij ook alvast inventariseren of de beoogde huurder ook daadwerkelijk kredietwaardig is. Dit doen wij door na te gaan of de kandidaat een BKR registratie heeft. Indien de huurder is gescreend en akkoord is bevonden door jou als verhuurder kunnen wij de huurovereenkomst gaan opstellen.

Na het opstellen van de huurovereenkomst kan de overdracht gaan plaatsvinden. Voor overdracht zullen wij nog een woninginspectie uitvoeren met de huurder om de staat van het gehuurde op te nemen. Na beëindiging van de huurovereenkomst kan dit inspectierapport worden gebruikt om te toetsen of huurder de woning oplevert volgens afspraak.

Vergelijk onze pakketten