Omschrijving

Tobias Asserlaan 268 Diemen

Appartement Verkocht - Noord-Holland

Heerlijk licht 3-kamer appartement van 61m² gelegen op de 7e verdieping. Vanuit de woonkamer ervaar je vrij zicht en door de gunstige ligging op het zuidwesten is er veel zon inval. Op de begane grond is er een externe berging van 5m² aanwezig.

Indeling:
Gezamenlijke, verzorgde entree op de begane grond. Twee liften en een trappenhuis brengen je naar de 7e verdieping van het complex. Binnenkomst in ruime hal met toegang tot separaat toilet, keuken en woonkamer. De woonkamer krijgt door de ligging op het zuidwesten en de 7e verdieping heerlijk licht binnen. Bovendien ervaar je een mooi, vrij zicht richting de Amsterdam Arena. De grootse slaapkamer is bijna 15m² en geeft je toegang tot de badkamer. Deze is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en boiler. De 2e slaapkamer en keuken liggen aan de rechterzijde van de woonkamer. Deze twee ruimtes waren vroeger één grote woonkeuken. In de keuken vindt je tevens een bergruimte met plaats voor de wasmachine. Doordat de tussenmuur naar de slaapkamer is voorzien van een raam, blijft de keuken lekker licht. Het zonnige balkon is via de 2e slaapkamer te betreden. Wil je liever de oude situatie herstellen en een grote woonkeuken, dan is dit met een simpele ingreep te realiseren. Op de begane grond van het complex is er nog een externe berging aanwezig.

Omgeving:
De woning is zeer gunstig gelegen. Op loopafstand bevindt zich het grote vernieuwde winkelcentrum met o.a. AH XL, Hema, Douglas, Kruidvat en vele andere leuke winkels. Daarnaast biedt Diemen je het theater de Omval, vele sport- en fitnessfaciliteiten, basisscholen en horeca voorzieningen. Ook het openbaar vervoer, zowel trein (NS station Diemen Centrum) als tram (lijn 19) zijn op loopafstand bereikbaar. Bus 44 brengt je naar station Diemen Zuid, NS en metro, en Arena. De afstand naar het Centrum van Amsterdam is ca. 8 km en het strand op IJburg ligt op fietsafstand. Door de ligging nabij de A10, A1 en A9 is ook de rest van Nederland en ook Schiphol snel te bereiken.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte: 61m² (conform NEN-2580)
– Gelegen op eigen grond
– Externe berging van 5m²
– Bouwjaar 1974
– Gelegen op 7e verdieping
– Vrij zicht en veel lichtinval (gelegen op zuiden)
– Servicekosten € 130 per maand
– Voorschot stookkosten € 55 per maand
– Voldoende parkeerruimte
– Professioneel beheerde en gezonde VvE
– Oplevering in overleg

Object kenmerken
  • 2 slaapkamer(s)
  • 3 kamers
  • Gebouwd 1975
  • De vloeroppervlakte is 61.1 m²

Interesse? Bel mij hier over terug!

Naam

E-mail

Telefoon