Omschrijving

Von Guerickestraat 90 Amsterdam

Huis Verkocht - Noord-Holland

DROOMPAND

Dit ongesplitste pand van in totaal ruim 147m², bestaat op dit moment uit twee woningen met ieder een eigen opgang en biedt legio mogelijkheden om het om te bouwen tot jouw ideale droomhuis (of huizen). Het pand is toe aan een nieuw jasje, dus het perfecte moment om de indeling naar eigen beleving aan te passen. Zo kunnen de twee panden eenvoudig worden samengetrokken en is er de mogelijkheid tot het plaatsen van een ruime opbouw op de tweede etage. Ook zou je het pand kunnen splitsen in drie appartementsrechten.
Het pand is gelegen op eigen grond in de groene, unieke wijk ‘Amsteldorp‘ in de Watergraafsmeer en ligt vlak bij het Amstelstation en de ring A10. De tuin, het balkon en het dakterras liggen op het zuiden en zorgen voor veel licht in de woning(en) en altijd de mogelijkheid om te genieten van de zon.

Indeling:

Begane grond:
Appartement van 60 m² met tuin. De begane grond is ingedeeld met een slaapkamer aan de voorzijde en een ruim woongedeelte aan de achterzijde. De woonkamer heeft een open keuken en via openslaande deuren toegang tot de zonrijke tuin van 25 m².

1e en 2e verdieping:
Dubbele bovenwoning van 90m², 60m² op de 1e verdieping en 30 m² op de tweede verdieping met aangrenzend een dakterras van 25m² met de mogelijkheid tot een dakopbouw. De gehele 1e verdieping is ingedeeld als woonkamer met een open keuken. De doorzon situatie zorgt voor een enorm lichte woonkamer. Tevens heb je met openslaande deuren toegang tot een balkon op het zuiden. De ruime badkamer is tussen keuken en overloop gelegen. Vanuit de woonkamer kun je met een trap naar de tweede verdieping. Deze verdieping is onderverdeeld in twee slaapkamers en via het openslaande raam heb je toegang tot het nog niet omheinde, betegelde dakterras.

Omgeving:
In een groene en kindvriendelijke en goed bereikbare omgeving gelegen, vlakbij het Amstelstation en de ring A10. Een rustige woonomgeving, om de hoek van de drukte en gezelligheid van de stad en stadsdeel Oost. In de wijk zelf vind je Hotel V, een gezellige eetgelegenheid met buitenterras, café de Omval met uitzicht over de Amstel, friet van Oost met de op twee na beste friet van Amsterdam en een buurtsupertje. Ook is er de buurtspeeltuin ‘speeltuin Amsteldorp’ een megagrote natuurspeeltuin beheert door buurtbewoners, een basisschool en de sportvelden langs het Drie Burgerpad. Amsteldorp is een buurt waar kinderen nog rustig op straat kunnen spelen.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 147,2 m², conform NEN2580
– EIGEN GROND
– Kluswoning
– Achtertuin met veel privacy en zon
– Klein dorpje in Amsterdam
– Veel verbouwingsopties
– Dakopbouw mogelijk
– Aanleg dakterras mogelijk
– 3 verdiepingen, nog niet gesplitst
– Splitsen in 3 losse appartementen mogelijk
– Oplevering per 1 maart

Object kenmerken
  • 3 slaapkamer(s)
  • 5 kamers
  • Gebouwd 1915
  • De grond is 90 m2
  • De vloeroppervlakte is 147.2 m²

Interesse? Bel mij hier over terug!

Naam

E-mail

Telefoon