Omschrijving

Van Tuyll van Serooskerkenweg 53-3 Amsterdam

Appartement Verkocht - Noord-Holland

Dit zeer licht en in 2013 hoogwaardig verbouwd vierkamer appartement van 80m² is gelegen op de derde en deels vierde verdieping van het complex, gelegen in de rustige stadionbuurt. Het appartement heeft een halfopen woonkeuken, een zeer ruim woongedeelte en twee grote slaapkamers. Het appartement is luxe ingericht!

Indeling:
Het appartement bevindt zicht op de bovenste verdieping van het complex waardoor je geen bovenburen hebt. Bij binnenkomst heb je aan je rechterhand een keuken van ruim 14m2! Er is zelfs plek om daar een tafel te plaatsen. Vanuit de keuken heb je toegang tot het zonnige balkon. Aan de keuken zit de eerste slaapkamer van 11,5m2 met een en suite badkamer. De badkamer is super praktisch ingericht met stortdouche en ligbad. Naast de badkamer zit een separaat toilet. Vanuit de keuken zijn de grote raampartijen, met origineel glas en lood, in het woongedeelte te zien. De ruime woonkamer krijgt extra licht door de originele erker.

De tweede slaapkamer is te bereiken via de interne trap naar de vierde verdieping. Tevens bevindt zich hier de wasruimte en de vliering van ca. 4m² met vlizotrap. De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing en er ligt een mooie eikenhouten vloer.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in stadsdeel Zuid, tussen de Parnassusweg en Stadionplein. De van Tuyll van Serooskerkenweg is een rustige straat met in het midden van de straat een speelvoorziening voor de kinderen. In de omgeving zijn alle voorzieningen aanwezig zoals leuke winkels, gezellige cafés en restaurants en het Amsterdamse bos met veel sportvoorzieningen. Onder het Stadionplein zit een grote Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen. Het appartement is goed bereikbaar met zowel de auto, fiets of het openbaar vervoer. De A10 is ook eenvoudig te bereiken. Het openbaar vervoer naar alle delen van de stad is op loopafstand. Parkeren in de straat is in de praktijk geen probleem, op dit moment is er geen wachttijd voor een parkeervergunning, er worden twee vergunningen verstrekt per adres.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 80m² exclusief balkon (conform NEN2580)
– Centrale ligging naast Olympisch stadion
– Volledig gerenoveerd in 2013
– 2 ruime slaapkamers
– Ruime en lichte woonkeuken
– Appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing
– Appartement is geheel voorzien van een eikenhouten vloer
– VvE bijdrage is € 125,- per maand
– Erfpachtcanon is afgekocht tot 15-11-2054

Object kenmerken
  • 2 slaapkamer(s)
  • 3 kamers
  • Gebouwd 1930
  • De vloeroppervlakte is 80 m²

Interesse? Bel mij hier over terug!

Naam

E-mail

Telefoon