Omschrijving

Rijswijkstraat 43 Amsterdam

Appartement Verkocht - Noord-Holland

Aan het winkelcentrum Delflandplein en op loopafstand van het Hoofddorpplein bieden wij dit royale appartement van 79m² met veel lichtinval en een zonnig balkon op het zuiden aan. Het appartement is in keurige staat en heeft drie ruime slaapkamers. In 2015 is het appartementencomplex gerenoveerd en opnieuw gesplitst. Sindsdien is de VvE in professioneel beheer en gezond!

Indeling:
Gemeenschappelijk entree met twee liften op begane grond, entree woning op derde verdieping. Ruime hal met ingebouwde kast voor elektra aansluitingen. Eerste deur links geeft toegang tot de eerste slaapkamer van ca. 10m². Vervolgens kom je in de lichte woonkamer (ligging op Zuiden) met open keuken. Woonkamer grenst aan het grote balkon en heeft vrijwel de hele dag zon. De tweede slaapkamer is ruim 13m² en grenst aan de woonkamer, deze slaapkamer is gemakkelijk bij de woonkamer te betrekken. De woning heeft een separaat toilet welke vanuit de hal te bereiken is. De badkamer is zowel via de tweede slaapkamer als via de hal te bereiken en is keurig onderhouden. Verder nog een berging voor wasmachine en droger en de derde slaapkamer aan de voorzijde van ruim 11m².

Omgeving:
Het appartementencomplex ligt net buiten de gezellige Hoofddorppleinbuurt, aan de andere kant van de ringweg A10, maar wel op loopafstand. In de nabije omgeving vind je het Vondelpark, Rembrandtpark en diverse sportvoorzieningen. Het complex is uitstekend bereikbaar per auto (nabij uitvalswegen A10 en S107) en openbaar vervoer (tramhalte, NS-station Lelylaan en metrostations Heemstedestraat en Henk Sneevlietweg). Voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver, het complex ligt boven het winkelcentrum van het Delflandplein, waar ze bezig zijn met de bouw van een nieuwe (grote) Albert Heijn!

Bijzonderheden:
– Oppervlakte ca. 79m² (NEN2580 ingemeten)
– 3 ruime slaapkamers
– Energielabel A
– Ruime berging op begane grond
– Erfpachtcanon € 235,72 per jaar
– Erfpachtcanon kan worden herzien per 16-03-2035
– Winkelcentrum voor de deur
– Loopafstand van Hoofddorpplein
– Professionele en gezonde VvE
– Bijdrage VvE € 123 per maand
– Voorschot stookkosten € 60 per maand

Object kenmerken
  • 3 slaapkamer(s)
  • 4 kamers
  • Gebouwd 1961
  • De vloeroppervlakte is 79 m²

Interesse? Bel mij hier over terug!

Naam

E-mail

Telefoon