Omschrijving

Onstein 59 Amsterdam

Appartement Verkocht - Noord-Holland

Dit royale 4-kamerappartement is gelegen in een fraai appartementencomplex met lift in het rustige en groene Buitenveldert. De woning heeft een lichte doorzonwoonkamer met toegang tot een ruim balkon. De master-bedroom heeft een eigen badkamer. Verder heb je de beschikking over een tweede badkamer en een tweede balkon en een ruime berging in de onderbouw. Een eigen privé parkeergarage, die onder het appartement ligt, wordt separaat aangeboden.

Indeling:
Entree op de eerste verdieping met een royale hal. De hal geeft toegang tot de ruime doorzonwoonkamer, een woon/eetkeuken, drie slaapkamers, een garderobe en een toilet. De woonkamer (45m²) heeft een fraai balkon (oost), gelegen aan een groene binnentuin. De woon/eetkeuken heeft ook een balkon, aan de voorzijde (west). De master-bedroom heeft een eigen badkamer, die is voorzien van ligbad en wastafel. Er zijn twee inbouwkasten. Via de brede hal betreed je de tweede grote slaapkamer, die ook is gelegen aan de achterzijde. Aan de voorkant ligt de derde volwaardige slaapkamer, met een inbouwkast. Verder is er een tweede badkamer, die is voorzien van inloopdouche en wastafel, met een aansluiting voor wasmachine en droger. Het appartement beschikt verder over een separaat toilet met fontein. In de onderbouw, die een aparte toegang tot de straat heeft, is er nog een afzonderlijke eigen berging.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in Amsterdam Buitenveldert aan een rustige doodlopende straat. Het appartementengebouw ligt met de kop aan het Gijsbrecht van Aemstelpark. In de directe nabijheid bevinden zich het Amsterdamse Bos, winkelcentrum Groot Gelderlandplein, de VU, de Beethovenstraat, Stadshart Amstelveen en zakencentrum Zuidas. Bovendien zijn er veel horecagelegenheden in de omgeving, zoals restaurant Bolenius op de Zuidas en restaurant Tanuki op het Gelderlandplein. Er rijden verschillende bussen. Tramlijn 5, 16, 24 en metro 51 zijn op fiets- en/of loopafstand gelegen, zo ook NS station Amsterdam Zuid (WTC). Met de auto ben je in een paar minuten op de A10 en A2. In de berging op de begane grond is voldoende ruimte voor veilige stalling van fietsen en allerlei extra materiaal.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 131m², conform NEN2580
– Twee balkons (oost en west)
– Externe berging van 7m²
– Lift aanwezig
– Parkeergarage van 17m² wordt separaat aangeboden
– De woning vraagt intern om modernisering
– Professioneel beheerde VvE
– Servicekosten: € 292 per maand
– Erfpachtcanon: € 340 per jaar (herzieningsdatum 01-09-2044)

Object kenmerken
  • 3 slaapkamer(s)
  • 4 kamers
  • Gebouwd 1970
  • De vloeroppervlakte is 131 m²

Interesse? Bel mij hier over terug!

Naam

E-mail

Telefoon