Omschrijving

Gerrit Mannourystraat 40-+ PP Amsterdam

Appartement Verkocht - Noord-Holland

Praktisch ingedeeld 3-kamer appartement van 95m². De woning heeft een eigen parkeerplaats voor de deur en een externe berging. Groot pluspunt is het ruime balkon van 14m² over de gehele breedte van de woning met vrij uitzicht over het Wilhelminapark. Verder heeft de woning twee ruime slaapkamers en is de erfpachtcanon afgekocht tot 2050.

Indeling:
Centrale entree op de gegane grond, middels een lift of trap zowel buitenom als binnendoor kom je op de eerste verdieping. Entree appartement, hal met toegang toilet, badkamer, keuken, twee slaapkamers en een inpandige berging met aansluiting wasmachine en droger. De woonkamer geeft toegang tot het balkon dat zich over de gehele breedte van het appartement uitstrekt. Zowel de woonkamer als de twee slaapkamers hebben uitzicht over het Wilhelminapark.

Omgeving:
Het gebouw is gelegen in stadsdeel Nieuw West, aan de rand van Oud Zuid op enkele minuten van het Vondelpark nabij het World Fashion Centre. Centraal gelegen ten opzichte van scholen, winkels, crèches, sportscholen en op loopafstand van NS station Lelylaan. Goede verbindingen naar de ring richting Schiphol, Den Haag en Utrecht. Op de fiets ben je binnen 1 tot 10 minuten bij het World Fashion Centre, de Sloterplas, het Hoofddorpplein, de Overtoom, het Rembrandpark of het Vondelpark.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 95m², conform NEN2580
– Eigen parkeerplaats voor de deur
– Groot balkon over gehele breedte woning
– Vrij uitzicht over Wilhelminapark
– Externe berging
– Lift aanwezig
– Twee ruime slaapkamers
– Professioneel beheerde VvE
– Servicekosten € 144 per maand
– Erfpachtcanon afgekocht tot 15-12-2050

Object kenmerken
  • 2 slaapkamer(s)
  • 3 kamers
  • Gebouwd 1993
  • De vloeroppervlakte is 95 m²

Interesse? Bel mij hier over terug!

Naam

E-mail

Telefoon