Omschrijving

Ecuplein 52 Amsterdam

Appartement Verkocht - Noord-Holland

Gerenoveerd appartement met schitterend uitzicht en privé parkeerplaats! METEEN INTREKKEN!

Vanaf de twaalfde verdieping genieten van de zonsondergang vanaf het balkon en vanuit de woonkamer, uniek in Amsterdam. Het uitzicht is fenomenaal; Amstelveen, Schiphol, Zandvoort, Haarlem en de duinen aan de Noordzeekust zijn goed te zien. Dit prachtig afgewerkte 3 kamer appartement van 98m2 met luxe (woon)kookeiland, gerenoveerde badkamer én eigen parkeerplaats bevindt zich in de zeer goed onderhouden Ecutoren, met een volledig met camera’s bewaakte entree en recentelijk gerenoveerde liftpartijen. Wonen in luxe!

Indeling:
Gezamenlijke entree met cameratableau en brievenbussen. Via de ruime hal die recentelijk geschilderd is, kan er via twee gerenoveerde liftpartijen de twaalfde verdieping bereikt worden. In de ruime hal bevindt zich aan de linkerkant meteen een ruime berging/washok met daarnaast een keurig afgewerkt separate toilet. Naast de toilet zit de luxe badkamer met stortdouche en hiertegenover nog een extra bergruimte. Dan het paradepaardje van de woning; de woonkamer. De grote raampartijen aan twee kanten brengen de hele dag door licht en geven een bijzonder ruimtelijk gevoel. Het uitzicht van de 12e verdieping is natuurlijk uniek en vanuit de woonkamer is het grote balkon van 18m2, georiënteerd op Zuid-West, bereikbaar. De schitterende woonkeuken met kookeiland en Bosch-apparatuur maakt het helemaal af. Aan het einde van de hal liggen de twee ruime slaapkamers, beide gericht op het koele Oosten. In de onderbouw is er nog de beschikking over een eigen parkeerplaats en een berging.

Recente werkzaamheden:
– De badkamer is geheel gerenoveerd
– Plafond, muren en plinten geschilderd
– Keukenapparatuur vervangen
– Glasvezel internet aangelegd in complex
– Balkon geschilderd
– Liftpartijen vernieuwd

Omgeving:
Het complex is gelegen naast winkelcentrum “De Dukaat” met hier een Jumbo, cafetaria, viswinkel, dierenwinkel, boekhandel met PostNL punt, slager, kaaswinkel, schoenmaker, Etos, bloemenzaak, bakker, kapsalon, fietsenwinkel, tandarts en apotheek. Aan de achterzijde van de winkels liggen een basisschool en een kinderdagverblijf. De tramhalte van lijn 1 ligt op minder dan 100 m en rijdt richting Centraal Station. Snelwegen A4/A10 en A5/A9 zijn binnen 5 minuten te bereiken; perfecte ligging voor de veeleisende zakenreizigers; Schiphol is in no-time’ te bereiken, evenals de steden Haarlem, Hoofddorp, Den Haag en Rotterdam. De gunstige ligging t.o.v. vliegroutes zorgt ervoor dat je geen last hebt van overvliegend verkeer.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 98m² exclusief balkon (conform NEN2580)
– Vrij uitzicht vanaf 12e verdieping
– Recentelijk gerenoveerd, klaar om te wonen
– Rustige wijk, volledig geisoleerd appartement
– 18m2 aan buitenruimte op Zuid-West
– Twee ruime slaapkamers
– Overdekte parkeerplaats
– Wonen in luxe
– VvE bijdrage is € 124,- per maand
– Erfpachtcanon is afgekocht tot 31-12-2047

Object kenmerken
  • 2 slaapkamer(s)
  • 3 kamers
  • Gebouwd 1999
  • De vloeroppervlakte is 98 m²

Interesse? Bel mij hier over terug!

Naam

E-mail

Telefoon