Over ons 2017-11-14T13:19:29+00:00

Ons team

Arlan Koot
Arlan KootMakelaar
Mijn kick is om het vertrouwen van mijn opdrachtgevers waar te maken en te overtreffen. Hierbij speelt communicatie een grote rol, ook na kantoortijden bereikbaar zijn voor mijn cliënten.

Ik ben het makelaarsvak ingerold bij een ontwikkelende belegger waarbij ik verantwoordelijk werd voor de verhuur van ca. 1000 woningen om vervolgens de overstap te maken naar de afdeling verkoop. In dit verkoopteam werd ik collega van mijn huidige partner Luuk Kleijn. Wij kwamen er snel erachter dat wij dezelfde ideeën hebben over de innovaties die nodig zijn in het hedendaagse makelaarsvak.

Naast de heldere en transparante dienstverlening die wij bieden met Makelaarswinkel vind ik het belangrijk dat consumenten voor ons kiezen vanwege het vertrouwen dat zij in ons stellen. Mijn kick is om dit vertrouwen waar te maken en te overtreffen. Als echte Amsterdammer beschik ik bovendien over de locale kennis die ervoor nodig is om de belangen van onze opdrachtgevers 100% te vertegenwoordigen.

Chris van Egmond
Chris van EgmondCommercieel Medewerker Binnendienst
Synergy is key voor mij, mijn motto is: behandel jouw klant zoals jezelf behandeld wil worden!

Ik werd gevraagd door Arlan en Luuk om het team van  Makelaarswinkel te komen versterken. Met mijn liefde voor de makelaardij én mijn jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening kon ik dit verzoek alleen maar toejuichen.

Synergy is key voor mij. Ik vind het belangrijk om zowel voor onze klanten als binnen ons team top- service te kunnen verlenen en de spil te zijn om alles in goede banen te leiden. Werken als back-office manager, vraagt om alertheid, accuraatheid, flexibiliteit en zoveel meer. Ik vind het dan ook prettig om mijn collega’s de ondersteuning te geven waar nodig , zodat ieder van ons de kostbare tijd ten volle kan benutten en wij uiteraard onze klanten de 100% aandacht kunnen geven die ze verdienen.

Mijn motto is: behandel jouw klant zoals jezelf behandeld wil worden! Daar staat Makelaarswinkel ook voor; met een high-end- service, eerlijke vergoedingen die transparant en meetbaar zijn voor jou als klant.

Luuk Kleijn
Luuk KleijnMakelaar
Het makelaarsvak is een prachtig vak, maar veel makelaarskantoren zullen hun dienstverlening anders moeten gaan inrichten, daarom zijn wij Makelaarswinkel gestart.

De ervaringen die ik in de afgelopen 10 jaar heb opgedaan in de vastgoed- en makelaarsbranche wil ik bundelen met de ervaringen en kennis van mijn partner Arlan Koot. Wij zetten onze ervaringen en kennis in om een makelaarskantoor op te zetten, met een andere benadering dan die van onze collega’s.

De dienstverlening in de makelaardij zal beter, flexibeler en meer op maat moeten worden ingericht willen ze bestaansrecht blijven behouden. Zo vraag ik me bijvoorbeeld af waarom makelaarskantoren de reguliere kantoortijden blijven hanteren, nog steeds werken met courtage, of dat je alleen het hele verkooptraject kunt afnemen…..

Voor alle consumenten die dat ook niet begrijpen starten wij daarom Makelaarswinkel. Mijn persoonlijke drive haal ik het constant innoveren en verbeteren van onze dienstverlening. Met onze instelling, dienstverlening en het centraal stellen van onze opdrachtgever willen wij het verschil maken!