Over ons 2019-04-23T11:25:55+00:00

Ons team

Arlan Koot
Arlan KootMakelaar
Mijn kick is om het vertrouwen van mijn opdrachtgevers waar te maken en te overtreffen. Hierbij speelt communicatie een grote rol, ook na kantoortijden bereikbaar zijn voor mijn cliënten.

Met een schat aan ervaring in de vastgoedwereld, zijn wij een aantal jaar geleden Makelaarswinkel gestart om een betrouwbare makelaar te zijn voor onze cliënten.

Werkend in het vakgebied heb ik bespeurd dat er veel behoefte was aan een betrouwbare makelaar. Een makelaar die naast een goed verkoopresultaat ook zijn afspraken na komt, die op tijd bij afspraken verschijnt en die uitblinkt in de communicatie. In de hedendaagse woningmarkt worden woningen over het algemeen snel verkocht, tóch is er een belangrijke taak weggelegd voor de makelaar in dit proces. Onze verkopers schrijven over mij dat ik altijd goed bereikbaar ben en hun van goed advies heb voorzien. Verder richt me op een goede presentatie van de woning, een enthousiaste houding naar potentiele kopers en naar het managen van de verwachtingen naar zowel koper als verkoper. Door het proces voor beide partijen goed en soepel te laten verlopen houd je twee tevreden partijen over en wellicht ook een nieuwe cliënt.

Naast de heldere en transparante dienstverlening die wij bieden met Makelaarswinkel vind ik het belangrijk dat consumenten voor ons kiezen vanwege het vertrouwen dat zij in ons stellen. Mijn kick is om dit vertrouwen waar te maken en te overtreffen. Met een gemiddelde Funda-beoordeling van een 9,3 als resultaat!

Chris van Egmond
Chris van EgmondCommercieel Medewerker Binnendienst
Makelaarswinkel is een dynamische Makelaar die volledig gaat voor de klant in alle facetten. Daarom staat Makelaarswinkel voor een optimale synergie tussen de makelaar, zijn collega’s (back office) en de klant!

Ik vind het fijn hieruit deel te mogen maken. De positieve beoordelingen van onze klanten zijn onze drive! Wij leren nog elke dag van elkaar hoe we onze dienstverlening waar mogelijk nog kunnen excelleren.  Met onze makelaars Arlan en Luuk aan het front en wij als collega’s backoffice streven wij naar een transparante en flexibele dienstverlening, waar wij graag jullie van dienst willen zijn doorheen het hele traject van koop/verkoop van jullie woning.

Mijn motto is: behandel jouw klant zoals jezelf behandeld wil worden!

Daar staat Makelaarswinkel ook voor; een High-End-Service makelaar met vaste vergoedingen, transparant en meetbaar voor jou als klant.

Luuk Kleijn
Luuk KleijnMakelaar
Het makelaarsvak is een prachtig vak, maar veel makelaarskantoren zullen klantgerichter te werk moeten gaan, daarom zijn wij Makelaarswinkel gestart.

De ervaringen die ik de afgelopen 12 jaar heb opgedaan in de vastgoed- en makelaarsbranche heb ik gebundeld met de ervaringen en kennis van mijn partner Arlan Koot. Deze kennis en ervaringen hebben wij gebundeld om een makelaarskantoor op te zetten, waarbij de dienstverlening is afgestemd op de behoefte van onze opdrachtgevers en niet andersom.

Kortom: Wij bedienen een verkooptraject op maat met op voorhand vastgestelde prijzen, zo weten onze opdrachtgevers ook direct waar ze aan toe zijn.

Mijn persoonlijke drive haal ik het constant innoveren en verbeteren van onze dienstverlening. Als echte dienstverlener word ik pas echt blij als mijn opdrachtgever blij is. Klant is koning!

Freke Breitenbach
Freke BreitenbachCommercieel Medewerker Binnendienst
Hiervoor heb ik altijd in een dienstverlenende branche gewerkt en dat kan ik met mijn baan in de makelaarswereld ook weer voortzetten. Je bent voortdurend bezig om te zorgen dat alles goed verloopt, dat alle documenten compleet zijn, bezichtigingen plannen en daarnaast heb je veel in contact met de opdrachtgevers.

Het gaat vaak op een dag van de hak op de tak er is altijd beweging in deze branche en dat maakt het ook zo leuk en dynamisch. Affectie had ik al heel lang met de makelaardij, ik zat al jaren altijd op Funda rond te kijken en nu werk ik ermee! Uiteraard is het veel meer dan alleen Funda, er komt een hoop bij kijken en moet je constant scherp zijn maar dat zorgt juist voor de uitdaging. Het is geweldig als we aan het eind van de rit horen hoe blij onze opdrachtgevers met ons waren en dat ze het contact heel fijn vonden. Dat is ook wat je hoopt te geven aan de opdrachtgevers en wat de voldoening geeft!