Separate diensten t.b.v. verkoop 2017-05-08T14:36:45+00:00

Losse diensten verkoop

Verkoopproces

Net als spraakmakende foto’s kan een professionele verkooptekst bijdragen aan meer interesse in je woning. Veel bezichtigers levert uiteindelijk de hoogste verkoopprijs op voor je woning. Aan de hand van jouw input en de gemaakte foto’s, schrijven wij een enthousiaste verkooptekst die alles bevat waar kopers op gaan letten.

Voordat je naar de notaris gaat voor de overdracht van je woning volgt er eerst nog een eindinspectie van de woning. Bij de eindinspectie wordt er gelet op de volgende zaken:

  • Worden er bepaalde roerende zaken overgenomen door de nieuwe eigenaar (bijvoorbeeld gordijnen, zonwering of een koelkast), dan wordt er gecheckt of deze zaken in orde zijn.

  • Er wordt goed gecontroleerd of alle ruimtes en eventuele inbouwkasten leeg zijn. Je wilt niet dat er nog spullen van jou achterblijven in de woning.

  • Er wordt nagegaan of alle eventuele gebreken volgens afspraak zijn hersteld.

  • Waterleiding, verwarming en andere apparaten worden gecontroleerd.

  • Meterstanden worden genoteerd

  • Inspectieformulier wordt ondertekend

Als geïnteresseerde voor een tweede keer willen bezichtigen geeft dit verregaande interesse weer. Tijdens deze bezichtiging kan er gesproken worden over de prijs en dit kan een spannend en belangrijk moment zijn. Wij staan voor je klaar om deze bezichtiging professioneel voor je op te vangen.

Tussen alles foto’s op Funda en Social media wil je natuurlijk dat juist jouw woning ertussen uit springt. Een gerestylede woning kan het verschil gaan maken en wij bieden hierbij professioneel advies. Een deskundige blik op jouw woning en een paar aanpassingen kan net het verschil maken tussen een mooie en een perfecte woning.

Bij het opstellen van een koopovereenkomst moet rekening gehouden worden met veel zaken. Welke verkoopprijs is afgesproken, wat zijn de afspraken betreffende de ontbindende voorwaarde, worden er roerende zaken overgenomen, wat wordt de transportdatum etc. Wij stellen een professionele koopakte op volgens een goedgekeurd model.

Een woning met de puntjes op i verkoopt altijd beter dan een woning waar nog wat aan te klussen valt. Wij kunnen je helpen om de puntjes op de i te zetten voordat de woning in verkoop gaat.

Kleine dingen kunnen er aan bijdragen dat jouw woning letter en figuurlijk beter uit de verf komt,  maar je kan ook denken aan het in orde maken van de plinten, of het opnieuw laten kitten van je toilet en/of badkamer.

Samen met onze partner Profperty brengen we jouw woning in optimale staat voor verkoop!

Ook een goed onderhouden tuin draagt bij aan een beter verkoopresultaat. Samen met onze partner Profperty kunnen wij ervoor zorgen dat jouw tuin er optimaal bijstaat als we in verkoop gaan!

Contact ons!

Fotografie en video

Om op te vallen tussen al het aanbod aan koopwoningen is het van belang om ertussen uit te springen. Professionele foto’s kan hier voor een heel groot deel aan bijdragen. Zelf ga je ook af op kwaliteit, je gaat eerder bezichtigen bij een huis met goede professionele foto’s.

Meerprijzen i.c.m. fotografie:

Omdat zoekers een steeds beter beeld verwachten van een woning, bieden wij 360-graden foto’s aan. De kwaliteit van deze foto’s is sinds het gebruik van High Dynamic Range techniek met stappen vooruitgegaan.

Met een speciale carbonfiber mast kunnen beelden gemaakt worden van plekken waar andere niet kunnen komen om zo de woning nog beter in beeld te brengen.

In een korte presentatievideo komen de foto’s van uw woning langs om net wat meer op te vallen op Funda.

Woningvideo’s zijn in een rap tempo positief ontwikkelt. Vroeger waren de video’s vaak langdradig en kostbaar, inmiddels zijn ze kort, bondig én betaalbaar. De video’s zijn opvallend en zeer informatief.

Contact ons!

Plattegronden

Een gedetailleerde plattegrond geeft een duidelijk beeld van de indeling van de woning.

In één overzichtelijk rapport de vierkante en kubieke meters van de woning opgemeten conform de branchebrede meetinstructie.

Contact ons!

Promotie

Bepaal in samenwerking met ons wat een goede strategie is voor een promotiecampagne op Facebook. Jouw woning wordt dan heel doelgericht getoond aan een op voorhand bepaalde doelgroep.

Bepaal in samenwerking met ons wat een goede strategie is voor een promotiecampagne op Facebook. Jouw woning wordt dan heel doelgericht getoond aan een op voorhand bepaalde doelgroep.

Jouw woning valt extra op bij Funda door een gekleurd tekstlabel of een mozaïek van foto’s. Je hebt meer presentatieruimte bij de resultatenlijst en wordt hierdoor ook vaker bekeken.

Bij Funda Tophuis krijgt je woning gedurende één week of één maand een prominente plek in de zoekresultatenlijst. Je woning wordt gemiddeld gezien 11 keer vaker gevonden. Word je vaker gevonden? Dan word je ook meer bekeken!

Bij Funda Tophuis krijgt je woning gedurende één week of één maand een prominente plek in de zoekresultatenlijst. Je woning wordt gemiddeld gezien 11 keer vaker gevonden. Word je vaker gevonden? Dan word je ook meer bekeken!

Contact ons!

Extra diensten

Wilt u weten wat de staat is van het aan te kopen pand en of er eventuele gebreken, achterstallig onderhoud en tekortkomingen zijn? Laat dan een bouwkundige keuring uitvoeren om zo niet op onverwachte kosten getrakteerd te worden na de aankoop.

Onze woningstyliste komt bij je langs om je tips en quickwins aan te dragen om jouw woning optimaal te presenteren voor het maken van de foto’s en voor de bezichtigingen die gaan volgen.

Ook na de verkoop van jouw woning stopt de dienstverlening van Makelaarswinkel niet. Wij kunnen met behulp van onze verhuispartner jouw spullen verhuizen van je oude naar je nieuwe woning. 

Contact ons!