Hoe werkt het? 2018-03-27T20:21:08+00:00

Hoe werkt het, wat doet de makelaar en wat doe jij zelf ?

Voor de verkoop van je woning bieden wij 3 verschillende verkooppakketten als uitgangspunt, met daarnaast een aantal aanvullende modules als optie. Ieder verkooppakket biedt een andere verhouding tussen wat jij zelf doet als verkoper en wat wij voor jou doen als makelaar.

Hoe maak je de juiste keuze voor een pakket? Om die vraag te beantwoorden moet je jezelf eerst afvragen welke rol jij gedurende het verkoopproces wilt vervullen en welke activiteiten je allemaal zelf kan, maar vooral ook wil uitvoeren. Uiteraard staan wij je graag persoonlijk te woord om je te helpen met het maken van de juiste keuze.

Voor ons makelaarskantoor in Amsterdam neem je contact op met Arlan 06-29 56 51 38, voor ons kantoor in Utrecht kan je contact opnemen met Luuk 06-41 55 66 49.

Onze verkooppakketten

Bij het Doe-het-samen Pakket neem je als verkoper zelf een aantal zaken voor je rekening. Zo lever je zelf de foto’s aan, schrijf je zelf een verkooptekst én doe je zelf de bezichtigingen.

Echter als eerste komen wij bij je langs voor de opname van de woning en het bepalen van de vraagprijs. Vervolgens lever jij de verkooptekst en de foto’s aan, wij zorgen voor de plaatsing op Funda. Daarnaast brengen wij je woning onder de aandacht op onze eigen website en andere social media.

Nu kunnen de bezichtigingen gaan beginnen! Jij hebt ons al geïnformeerd over wanneer jij de bezichtigen kunt rondleiden, zodat wij deze kunnen inplannen. Indien een bezichtiging leidt tot interesse voor koop zal er een bieding volgen. Vanaf dat moment kunnen de onderhandelingen starten. Gedurende het onderhandelingstraject houden we jou direct aangesloten zodat we samen  voor een maximaal verkoopresultaat kunnen gaan.

Na overeenstemming te hebben bereikt met de kopers stellen wij de koopovereenkomst op en sturen deze naar de Notaris. De Notaris stelt vervolgens de leveringsakte op ter voorbereiding op de levering. Op de dag van levering draag jezelf zorg voor de eindinspectie van de woning en laat je kopende partij daarvoor tekenen. Vervolgens ga je met het getekende inspectierapport naar de Notaris zodat de levering volgens afspraak kan worden nagekomen.

In vergelijking met het Doe-het-zelfpakket zullen wij zorgdragen voor professionele fotografie en het schrijven van de verkooptekst. Voordat de woning gefotografeerd wordt komt onze woningstyliste bij je langs om je tips en quickwins aan te dragen om jouw woning extra aantrekkelijk te maken voor het maken van de foto’s en de komende bezichtigingen.

Met het Promo-pakket brengen wij je woning extra onder de aandacht doormiddel van een doelgerichte campagne op Facebook, zodat deze wordt voorgeschoteld aan potentiele kopers. Zoals ook bij doe-het-zelfpakket leidt jijzelf de bezichtigingen rond. Jij hebt al bij ons aangegeven wanneer deze kunnen plaatsvinden, zodat wij de bezichtigingen voor je kunnen inplannen.

Overeenkomstig tot doe-het-zelf pakket voeren wij ook de onderhandelen voor je, stellen wij de koopovereenkomst op, sturen deze naar de Notaris. Op de dag van levering doe jezelf de eindinspectie van de woning om vervolgens naar de Notaris te gaan voor de levering.

Wil jij de volledige ontzorging van een gekwalificeerde makelaar, maar wel tegen een op voorhand vastgestelde prijs….. Dan is het Fullservice Pakket iets voor jou!

Bij het Fullservice-pakket begeleiden wij het hele verkooptraject van A t/m Z. Hierbij starten wij met het opnemen van de woning en geven advies over de verkoopstrategie en vraagprijsbepaling. Onze foto- en plattegrondenexpert komt vervolgens bij je langs voor het maken van foto’s en plattegronden. Wij schrijven de verkooptekst en dan kan de woning worden aangemeld op Funda, onze website en social media.

De bezichtigingen gaan nu beginnen! Ook deze zullen wij voor je rondleiden, op de dag van een bezichtiging geven we direct terugkoppeling. Indien een bezichtiging leidt tot interesse voor koop zal er een bieding volgen. Vanaf dat moment kunnen de onderhandelingen starten. Gedurende het onderhandelingstraject houden we jou direct aangesloten zodat we samen  voor een maximaal verkoopresultaat kunnen gaan.

Op de dag van levering doen wij de eindinspectie van de woning en laten we de kopende partij het inspectierapport tekenen. Ook gaan wij met je mee naar de notaris en hebben op voorhand de Nota van afrekening en de leveringsakte gecontroleerd zodat de levering kan plaatsvinden.

Vergelijk onze pakketten